Begeleiding

Groeps- en individuele begeleiding

De groeps- en individuele begeleiding bestaat uit een activiteitenprogramma. Dit activiteitenprogramma wordt uitgevoerd in de activiteitenruimte en in de speel-leertuin waar de kinderen samen met de begeleider op ontdekkingstocht gaan naar hun kwaliteiten. Vanuit deze kwaliteiten gaan de begeleiders met het kind samen aan de slag. Ze proberen op deze manier de gestelde doelen te halen. Dit alles gaat ook weer op een speelse wijze met de uitgangspunten van de CSL methode.

_MG_1673

Activiteiten

De speel-leertuin bestaat uit verschillende ‘kamers’ waar de kinderen met de begeleider bewegingsactiviteiten kunnen uitvoeren; zoals voetbal, volleybal, trefbal, basketbal, hardlopen, wandelen, etc. Dit alles is gecreëerd in een groene prikkelarme omgeving. De kinderen hebben ook de mogelijkheid om te wandelen samen met de honden, die ingezet kunnen worden als het kind hier behoefte aan heeft.

Ook is er een activiteitenruimte, waar diverse binnenactiviteiten uitgevoerd kunnen worden; zoals creatieve activiteiten, lees- en leeractiviteiten, koken en spellen.

De dagen en tijden van de groeps- en individuele begeleiding kunnen in overleg worden afgesproken.

_MG_1682